Uw gastheer en gastvrouw

heten u van harte welkom

Wij, André en Marjon van Oorschot, hopen dat u zult genieten in onze Bed and Breakfast. We hebben ons best gedaan om de kamers optimaal in te richten. We houden zelf van veel luxe, maar ook van een zekere eenvoud. Deze beide zijn gecombineerd in onze B&B.

We vinden dat karakteristieke, monumentale panden in ere gehouden moeten worden en doen veel moeite om deze te restaureren. Deze oude 19e eeuwse boerderij is dan ook in 2015 helemaal in oude stijl herbouwd.

Naast deze prachtige boerderij in Lhee hebben we enkele andere monumenten gerestaureerd. In 2004 zijn we gestart met de verbouw van ons eerste rijksmonument: een oude pastorie in de Eifel, Duitsland. Nu hebben we 4 vakantiehuizen, 3 in Duitsland en 1 in Nederland. Dit zijn alle monumentale huizen met veel historie. Op de 'links' onderaan de pagina kunt u doorklikken naar de websites van deze huizen. Huize Tergast ligt in Gasselternijveen, Drenthe. Landhaus Waldeifel, De Oude Pastorie en Ferienhaus "Im Kylltal" liggen in de Eifel. Het zijn allemaal luxe vakantiehuizen met eigen zwembad, bioscoop, sauna en/of jacuzzi.

Met deze ervaring en onze wens om interessante mensen te ontmoeten, zijn we gestart met de Bed and Breakfast.

We hopen dat u een paar heerlijke dagen bij ons zult doorbrengen.

André en Marjon van Oorschot